Over Artibind

ARTIBIND

Artibind is een fabrikant van presentatie en opbergmiddelen. Er worden onder andere ringbanden, muismatten en medische dossiers geproduceerd, allemaal op maat gemaakt en naar wens van de klant.
Maar Artibind is meer dan alleen maar een producent. Creativiteit van de klant wordt zeer toegejuicht en we staan open voor al uw ideeën. Daarnaast worden praktische oplossingen bedacht voor de opberg- en presentatiewensen van onze klanten. 

Medewerkers
De medewerkers van Artibind bestaan uit een hecht team; vele van onze medewerkers zijn al 25 of zelfs 40 jaar aan Artibind verbonden. Zij zijn meegegroeid van boekbinden en albums plakken naar kunststof lassen en inklinken. Alle deze disciplines hebben we dus nog steeds in huis. Dit alles zorgt voor een enorme betrokkenheid van de medewerkers bij het bedrijf en het product en deze betrokkenheid wordt ook weer overgedragen op nieuwe personeelsleden.

Klanten
Klanten van Artibind komen uit diverse branches. Wij bieden oplossingen op maat voor iedereen die producten wil presenteren of opbergen. Bouw-, food-, kleding- of meubelbranche. Grafisch bedrijf, medische of verzorgende instellingen en onderwijs. 
Namen van klanten: Ahrend, Arcus, ASML, Assembleon, CRH, De Rooi Pannen, Gilde, Helit, Jalema, Leolux, Mars, Medtronic, Philips, Rabobank, Sabtec, Scheidegger, WAA-leer-werk, Wonen Limburg.

Locatie
Artibind is al meer dan 50 jaar gevestigd in het Noord-Limburgse Reuver.

Historie

Artibind Logo